-->


ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ

Καθημερινή ενημέρωση.


 • WWW.LIMENIKIROTA.GR:___________________________________________________________________________

  Σάββατο 30 Ιουλίου 2022


  Αθουσάκης Εμμανουήλ Πρόεδρος Ένωσης Λιμενικών Κρήτης: Κοινή και ισχυρή συνιστώσα ο συνάδελφος


  Σάββατο, Ιουλίου 30, 2022  Το ότι αδυνατούν στην έτερη ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) να αντιληφθούν και να κατανοήσουν την εξέλιξη του συνδικαλισμού στο Λιμενικό Σώμα είναι εν μέρη αποδεκτό, πιθανόν να μην έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο.

  Δυστυχώς όμως αδυνατούν να κατανοήσουν και τις ανάγκες των συναδέλφων. Οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε, να συμμεριζόμαστε αυτές τις ανάγκες και να βρίσκουμε κοινές συνιστώσες που θα οδηγούν σε λύσεις.

  Η πρώτη, σημαντικότερη και ισχυρότερη κοινή συνιστώσα είναι ‘’ο συνάδελφος’’ .

  Προσωπικά ήμουν και εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος του ‘’πάνω από όλα ο συνάδελφος’’, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος της ανάπτυξης «δικτύων», ήμουν και εξακολουθώ να είμαι υπέρμαχος των επωφελών συνεργασιών και των θετικών αποτελεσμάτων που επιφέρουν αυτές.  Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι η Π.Ο.Λ. έχει θέσει επανειλημμένα δημόσια την θέση της για συζήτηση και συνεργασία προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Αθουσάκης Εμμανουήλ

  Πρόεδρος Ένωσης Λιμενικών Κρήτης


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  http://www.limenikirota.eu/

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Παρακαλούμε διαβάστε τους
  Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση και ο σχολιασμός προσωπικών δεδομένων .

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Το http://www.limenikirota.eu/ δεν αποτελεί και δεν εκπροσωπεί - αντιπροσωπεύει το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και το ΥΝΑΝΠ καθώς αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία .
  ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ-nea