-->


ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ

Καθημερινή ενημέρωση.


 • WWW.LIMENIKIROTA.GR:___________________________________________________________________________

  Κυριακή 14 Αυγούστου 2022


  ΠΟΛ: Ρουχισμό για όλο το πλήρωμα του ΠΛΣ 118 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας παρέδωσε η ΠΟΛ


  Διαβάστε την ανακοίνωση:

  Η γραμματεία πλωτών ΠΟΛ έχοντας σε προτεραιότητα το έμψυχο δυναμικό στο Λιμενικό Σώμα, εξασφάλισε ρουχισμό για όλο το πλήρωμα του ΠΛΣ118 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας (μπλουζάκι Polo - καπελάκι). Μια συμβολική κίνηση καθότι το έργο και η προσφορά των συναδέλφων στην τοπική κοινωνία του νησιού είναι μεγάλη όπως αντίστοιχα συμβαίνει με όλα τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, επιγραμματικά αναφέρουμε: προστασία θαλασσίων συνόρων, ασφάλεια πολιτών, ασφάλεια ναυσιπλοΐας, αστυνόμευση, προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος, αντιμετώπιση παράνομης αλιείας, διασώσεις πολιτών, προσαράξεις σκαφών, διακομιδές ασθενών.


  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα παιχνιδιών ''YOUPI'' από την Κεφαλονιά (εδώ) και τον ιδιοκτήτη κ. Βαγγέλη Αντωνέλο για την παροχή του ρουχισμού στην ομοσπονδία μας.


  (Ένας πλωτατζής χρειάζεται κατά μέσο όρο 2-3 μπλούζες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιχειρεί (ήλιος, αλάτι, νερό, φθορά υλικού), με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση του οικονομικού-οικογενειακού του προϋπολογισμού).
  Μέλος Γρ. Πλωτών Μέσων Νικόλαος Χατζηγεωργίου - Ιδιοκτήτης "YOUPI" Βαγγέλης Αντωνέλος  Πηγή: omospondia.gr

   

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  http://www.limenikirota.eu/

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Παρακαλούμε διαβάστε τους
  Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση και ο σχολιασμός προσωπικών δεδομένων .

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Το http://www.limenikirota.eu/ δεν αποτελεί και δεν εκπροσωπεί - αντιπροσωπεύει το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και το ΥΝΑΝΠ καθώς αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία .
  ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ-nea