-->


ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ

Καθημερινή ενημέρωση.


 • WWW.LIMENIKIROTA.GR:___________________________________________________________________________

  Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022


  ΠΟΛ- Έκφραση συγχαρητήριων για την διάσωση των 238 μεταναστών στα Κύθηρα

  kithira

  Η Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της ΠΟΛ νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά της στους συναδέλφους που έλαβαν μέρος στη διάσωση 238 μεταναστών στην θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων το τριήμερο 17-19/08/2022 καθώς με αυταπάρνηση έφεραν εις πέρας αυτή τη δύσκολη και απαιτητική αποστολή.

   

  Συγχαρητήρια τόσο στα στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Κυθήρων, υπό την επίβλεψη της Διοικήτριας Υποπλοιάρχου ΛΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νίκης, καθώς και στα πληρώματα των ΠΠΛΣ 930, ΠΛΣ 123 και ΠΛΣ 336  τα οποία εργαζόταν ασταμάτητα για  τρεις μέρες εν πλω.

   

  Θα πρέπει να αναφερθεί ότι παρόλο την υποστελέχωση του Λιμενικού Τμήματος Κυθήρων, 10 άτομα αντί 18 της προβλεπόμενης οργανικής  δύναμης, οι συνάδελφοι με το φιλότιμο και την εργατικότητά τους έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς.

   

  Επίσης από αναφορές συναδέλφων σκάφους που έλαβε μέρος στην επιχείρηση, έγινε λόγος για τη διάθεση μεγάλης ποσότητας νερών που διατέθηκε χάρη στο ενδιαφέρον της Διοικήτριας με προσωπικά της έξοδα.  Στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Π.Ο.Λ., για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούν, στο email plota.pol@gmail.com

   

  Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

  ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  http://www.limenikirota.eu/

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Παρακαλούμε διαβάστε τους
  Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση και ο σχολιασμός προσωπικών δεδομένων .

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Το http://www.limenikirota.eu/ δεν αποτελεί και δεν εκπροσωπεί - αντιπροσωπεύει το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και το ΥΝΑΝΠ καθώς αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία .
  ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ-nea