-->


ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ

Καθημερινή ενημέρωση.


 • WWW.LIMENIKIROTA.GR:___________________________________________________________________________

  Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022


  Νότης Μηταράκης: Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε guest εμφάνιση σε αστυνομική σειρά

  Υποδύθηκε τον εαυτό του σε νέα σειρά

  Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα νέας αστυνομικής σειρά στην τηλεόραση.

  Η σκηνή θέλει τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας, Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

  Ο Λεβεντογιάννης όταν βλέπει τους δύο άντρες ζητά συγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα ωστόσο ο υπουργός Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τις ατάκες του:

  «Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα» λέει και απευθυνόμενος στον Κουρή συνεχίζει «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου».

  Παίρνει θετική απάντηση και συνεχίζει «Ευχαριστώ και να σου πω κανόνισε κάποια στιγμή να ‘ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια» λέει και αποχωρεί, τιμώντας με την τελευταία του ατάκα την εκλογική του περιφέρεια τη Χίο.

  Σημειώνεται δε, ότι η σειρά, έχει γυρίσματα και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση εν ενεργεία υπουργού, που υποδύεται τον εαυτό του στην ελληνική τηλεόραση.

  Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε δε, και σχετική ανάρτηση με τη σκηνή του στο Twitter, γράφοντας «Η Χίος είναι πανέμορφο νησί».

  Δείτε το απόσπασμα:

   

  . www.limenikirota.eu .

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  http://www.limenikirota.eu/

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Παρακαλούμε διαβάστε τους
  Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται η δημοσίευση και ο σχολιασμός προσωπικών δεδομένων .

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Το http://www.limenikirota.eu/ δεν αποτελεί και δεν εκπροσωπεί - αντιπροσωπεύει το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και το ΥΝΑΝΠ καθώς αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία .
  ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ-nea